Menu

BLACK FRIDAY BIJ LEDLOKET

Het is weer bijna zover! Black Friday en Cyber monday komen er weer aan. Op vrijdag 24 november 2023 is het weer Black Friday een aantal dagen later, maandag 27 november is het Cyber Monday. LedLoket doet niet alleen aan black friday, LedLoket doet aan BLACK FRIDAY WEEK! van 20 November t/m 27 november! Profiteer van kortingen op ons gehele assortiment tot -15% korting!

Wat is Black Friday en Cyber Monday?

Black Friday komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en staat bekend als een koopjes dag vol deals, aanbiedingen en hoge kortingen. Elk jaar valt Black Friday op de vrijdag na Thanksgiving. Deze dag wordt door veel mensen gezien als het begin van inkopen doen voor het kerstseizoen. Amerikanen beginnen namelijk vaak op deze dag met de inkoop van kerstcadeaus. Inmiddels is deze traditie ook overgeslagen naar andere landen waaronder Nederland.

Een ander overgewaaid fenomeen vindt ieder jaar plaats op de maandag na Black Friday. Cyber Monday is een dag waar veel winkeliers en webshops aan meedoen en waar je mooie kortingen kan verwachten.

Black Friday week en Cyber Monday bij Led Loket

Dit jaar vindt black friday week plaats op vrijdag 20 November t/m 27 november! Bij LedLoket vieren we BLACK FRIDAY WEEK en CYBER MONDAY WEEKEND met korting op het gehele assortiment. Dit betekend 15% korting op het gehele assortiment!

Ook dit jaar doen wij weer mee met Black Friday en Cyber Monday en kun je leuke en mooie kortingen verwachten. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de kortingen die wij geven? Houd de LedLoket Facebook pagina in de gaten!

Bestel vanuit huis

Voor de meeste mensen is het in deze drukke tijd geen fijn moment om naar de winkel te gaan. Daarom kun je bij LedLoket vanuit huis gemakkelijk en snel je Black Friday deal scoren! Daarnaast leveren wij al je aankopen bij jou thuis! Heb je nu al vragen over Black Friday? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

We zien je graag op vrijdag 26 november!