Menu

Hawi | 65cm - Staande buitenlamp zwart inclusief stopcontact

(3 reviews)
Artikelnummer: LLV-4358
Chantal Henderieckx
30-09-2023 Goede service
W Wullems
30-09-2023 Goede service na ontvangst defecte trafo. Na telefoontje de andere dag een goed...
Productinformatie
Productinformatie

Tuinverlichting - IP44 - E27 fitting - inclusief stopcontact

Een super leuke en handige buitenlamp voor in uw achtertuin. Het armatuur van de buitenlamp heeft een IP-waarde van IP44 en is waterbestendig. De Hawi is afgewerkt in een mooie zwarte kleur. De bovenkant van de staande lamp is van wit kunststof, wat voor een mooi lichteffect buitenshuis zorgt. De tuinverlichting heeft een hoogte van 65 centimeter en een diepte van 8 centimeter. De voet van de tuinverlichting heeft een afmeting van 12,5 bij 12,5 centimeter.

Deze tuinverlichting wordt exclusief lichtbron geleverd en beschikt over een E27 fitting, bestel er daarom dus een lampje bij en u bent helemaal klaar. Let op: de lichtbron moet door de opening van de lampenkap passen, anders kunt u deze niet installeren. De opening van de lampenkap heeft een diameter van 5,5 centimeter. Neem daarom een klein kogellampje, deze kunt u in de E27 van de buitenlamp draaien.

Wilt u de buitenlamp in de avond dimmen? Dit kunt u doen met een externe dimmer, zo maakt u het in de avond nog gezelliger in uw tuin! De Hawi is uitermate geschikt als terrasverlichting of tuinpadverlichting. Verder beschikt de staande buitenlamp over een stopcontact<