Menu

LED Batten armatuur 125cm 36W | 4000K - Naturel wit | Compleet

(2 reviews)
Artikelnummer: LLO-6724
Mariët Huisman
16-06-2024 Lampen nog niet opgehangen, Voldoen aan de beschrijving. Site was duidelijk. Sne...
ruddy verschoore
15-06-2024 ZELDZAAM PRODUCT, hier gevonden, great, wel niet direct leverbaar
Productinformatie
Productinformatie

LED Batten armatuur 125cm 36W | 4000K - Naturel wit | Compleet

Een LED batten armatuur is een LED armatuur met een geïntegreerde LED lamp. Dit is een nieuwe optie in plaats van een TL armatuur. De LED verlichting zit in de behuizing verwerkt en kan dan ook niet vervangen worden. Ook zit er een trafo in het armatuur verwerkt, zo kunt u deze LED Batten armatuur 125 cm rechtstreeks aansluiten op het netstroom. Het voordeel van deze LED batten armaturen is dat ze erg slank in design zijn en zeer geschikt zijn voor plekken waar veel licht nodig is maar weinig ruimte. Tevens beschikt deze LED batten over een IP65 - waterdichte behuizing. Hierdoor kunt u de LED batten armatuur vrijwel in elke ruimte toepassen.

Product eigenschappen waterdichte TL LED armatuur

  • IP-waarde: IP65; spuitwaterdicht
  • Hoge kwaliteit: Dit hoogwaardige TL armatuur heeft een goede kwaliteit en heet daarom 5 jaar garantie.
  • Energie zuinig: Dit LED armatuur is zeer energie zuinig. u bespaart al gauw 50% op uw energiekosten.

IP-Waarde

Deze waterdichte TL LED armatuur heeft een IP-waarde van IP65. Dit houdt in dat het armatuur compleet water- en stofdicht is. Hiermee kunt u deze overal plaatsen, zowel in uw woning als daarbuiten. Dit armatuur wordt veel gebruikt in bedrijfshallen of stallen.

Hoge kwaliteit

Het armatuur is gemaakt van hard plastic (PMMA). Dit materiaal kan erg goed tegen een stoot. De zijkant van de kap is voorzien van een spiegel patroon, waardoor het licht beter wordt verspreid. Verder is dit waterdichte TL LED armatuur ammoniak bestendig. Dit houdt in dat u dit armatuur ook in stallen kan ophangen. Door de goede kwaliteit geven wij LedLoket een garantie van 5 jaar.

Energie zuinig

De LED TL buizen worden rechtstreeks aan een kant gevoed met 220-240V. Dit is vele malen zuiniger omdat VSA continu stroom verbruikt en snel stuk kan gaan. Als in dit armatuur een buis kapot gaat kunt u zo een nieuwe LED T8 buis aanschaffen. U hoeft dan niet het hele armatuur te vervangen maar enkel de LED buis.

Montage LED TL armatuur

Deze LED batten armatuur van 125 cm wordt compleet met alle benodigdheden, zoals: 2x RVS clips, wartel, schroeven en plugs geleverd. De batten armatuur kunt u daardoor zeer eenvoudig en erg snel monteren. Dit komt doordat de achterkant van de armatuur beschikt over een uitsparing waar de 2x montageclips invallen. Zo zit het armatuur strak tegen het plafond.

Zo makkelijk gaat het: 

  1. Schroef de montageclips aan het plafond.
  2. Klik het armatuur aan de montageclips.
  3. Sluit de 220-230v voedingskabel aan op het armatuur.
  4. Schakel het stroom in het geniet van de lichtopbrengst.

 

Specificaties
Specificaties

Lichtkleur

4000K
Vermogen