Menu

LED Bouwlamp - Floodlight 30 Watt | bewegingssensor | 4500K - Naturel wit

(2 reviews)
Artikelnummer: LLV-1607
Hennie Grootelaar
13-07-2024 Ik was tevreden met de snelle bezorging
Iris
13-07-2024 Goede levering, mooi product
Productinformatie
Productinformatie

Extra Specificaties:

 • Wattage: 30 Watt
 • Vervangt: 300 Watt
 • Lichtopbrengst: 3.000 lumen
 • Hertz: 50/60Hz
 • Lichtkleur: 4500K (naturel wit)
 • Power Factor (P.F.): >0,90
 • Afmeting: 155 x 35 x 160 mm
 • Werktemperaturen: -20° - 45° C
 • Branduren: 25.000 uur
 • Garantie: 2 Jaar
 • Soort sensor: Bewegingssensor / dag en nacht sensor (naar wens in te stellen)

Omschrijving:

Deze Breedstraler 30W vervangt uw huidige 300W Bouwlamp/schijnwerper met sensor. De bouwlamp beschikt over de nieuwste LED Chips deze een hoge lichtopbrengst genereert. Deze 30 Watt bouwlamp met sensor heeft maar liefst 3000 Lumen. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium met een IP-Waarde van IP65 (waterdicht), dit zorgt ervoor dat de bouwlamp geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik.  Door de aluminium koelvinnen aan de achterkant van de lamp, worden de LED chips goed gekoeld, koeling is erg belangrijk, dit bevorderd de levensduur van de bouwlamp. Verder beschikt de bouwlamp over gehard glas met oogbeschermingsfilter. Hiermee worden uw ogen beschermd wanneer u in het licht van de bouwlamp kijkt.

De LED Bouwlamp 30W sensor wordt veel gebruikt bij het aanlichten van grote terreinen, de bouwlamp beschikt over een brede stralingshoek van 120°. De bouwlamp beschikt over een waterdichte wartel aan de onderkant, hiermee kunt u eenvoudig een voedingskabel aansluiten.

Zelfs bij extreme weersomstandigheden van -20° of +45° C werkt deze LED Bouwlamp met bewegingssensor probleemloos. Door de power factor van >0,90 maakt het mogelijk om deze LED bouwlamp voor grotere projecten te gebruiken wanneer u meerdere LED bouwlamp op één elektra groep aan sluit.

Door de verstelbare beugel aan de achterkant van deze LED schijnwerper met sensor is deze aan vrijwel alle oppervlakten gemakkelijk te monteren. U kunt deze bouwlamp natuurlijk ook op een statief plaatsen, hiermee kunt u de bouwlamp gemakkelijk verplaatsen.

Instelmogelijkheden van de sensor:

 • (SENS): Draai aan het knopje om de detectieafstand in te stellen van (min) 3 meter tot (max) 10 meter.
 • (TIJD): Draai aan het knopje om de tijd in te stellen, dit betekend, na hoeveel tijd moet de bouwlamp het licht weer uitschakelen.  Van (min) 5 seconden na detectie tot (max) 2min na detectie. (uiteraard blijft de bouwlamp met sensor branden zolang er detectie is).
 • (LUX): Draai aan het knopje om de gevoeligheid van het licht aan te passen, draait u de knop naar de zon dan blijft de LED Bouwlamp sensor de gehele dag werken, draait u de knop naar de maan pictogram dan werkt de LED Bouwlamp op sensor alleen in de nacht.

Lange voedingskabel & waterdichte connector:

We beschikken in ons assortiment ook over IP68 waterdichte connectoren, hiermee kunt u eenvoudig kabels waterdicht aan elkaar verbinden. Wanneer u een langere kabel aan de LED bouwlamp wilt maken of wanneer u hem wilt aansluiten op het netstroom verzekerd dat de verbinding tussen het netstroom en de LED Bouwlamp volledig waterdicht is.

Wilt u een langere voedingskabel aan de bouwlamp maken? Hiervoor is onze 3 meter lange voedingskabel met stekker geschikt.

Specificaties
Specificaties

Lichtkleur

4500K
Gewicht: 3 kg
Afmeting 155 x 35 x 160
Vermogen 30 Watt
Voltage 200-240V
Lichtkleur 4500K - Naturel Wit (845)
Lumen 3000 Lumen
Branduren 25.000 uur
CRI >70ra
Power Factor >0.90
Aantal lichtpunten 1
IP waarde IP65 - Spuitwaterdicht
Verstelbaar Kantelbaar
Geschikt voor Binnen en buiten gebruik
Bediening Wandschakelaar
Dimtechniek Niet dimbaar
Soort Sensor Bewegingsmelder, Dag / nacht sensor
Kleur behuizing Zwart
Materiaal behuizing Aluminium
Aantal aders 3
Stralingshoek 120°
Kabellengte Geen kabel
Energie label A+
Garantie 2 jaar
Keurmerken CE, RoHs
Aansluiting Netstroom
Hennie Grootelaar
13-07-2024 Ik was tevreden met de snelle bezorging
Iris
13-07-2024 Goede levering, mooi product