Moderne wandlamp zwart | Charleroi

Artikelnummer: LLOPV-521SHN2188

57,95 Incl. BTW
47,89excl. BTW

Vergelijken

Thuis in 14 à 20 werkdagen

Grote hoeveelheid nodig?

Beschrijving

Wandlamp zwart modern – E27 fitting – Charleroi

Een moderne wandlamp, ideaal voor in de slaapkamer, woonkamer of keuken! Aan deze wandlamp kunt u uw eigen draai geven! De Charleroi wandlamp kunt u op verschillende manieren installeren. De fitting van de lamp kunt u gemakkelijk verplaatsen door middel van een magneet. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de lamp naar boven te laten schijnen, maar u kunt de lamp ook zo installeren dat de lichtbron aan de onderkant van de lamp zit. Zo raakt u niet snel uitgekeken op deze wandlamp. Verder is de wandlamp ook geschikt om boeken of andere woonaccessoires op te plaatsen.

Door het open armatuur is de lichtbron van de wandlamp goed zichtbaar. De wandlamp wordt exclusief lichtbron geleverd en beschikt over een E27 fitting. Bestel er daarom een mooie E27 filament lampen bij en maak uw lamp compleet!

De Charleroi heeft een hoogte van 25 centimeter en een diepte van 25 centimeter. De wandlamp is 50 centimeter breed. Wilt u de Charleroi in de avond kunnen dimmen? Dit kunt u doen door middel van een externe dimmer. Verder beschikt de wandlamp over een snoer waarmee u de lamp direct aan kunt sluiten op 220-230 Volt.

Zoek niet verder en kies voor de Charleroi wandlamp!

Afmetingen:

  • Hoogte: 25 cm
  • Diepte: 25 cm
  • Breedte: 50 cm

Extra informatie

Gewicht3.641 kg
Fitting

Kleur Behuizing

Zwart

Materiaal Behuizing

Min en Max Wattage

Lamp Vorm

IP-waarde

Andere suggesties…

Moderne wandlamp zwart E27 fitting - vooraanzicht
Moderne wandlamp zwart | Charleroi
57,95 Incl. BTW
47,89excl. BTW