Menu

Slimme schakelaar | Switch Plus | 12 Volt | IP44

Artikelnummer: LLGL-6269011
Heleen Vrohoff
23-09-2023 Goede service,afspraken goed nagekomen Top😜👍
john meesschaert
23-09-2023 Onmogelijk om lamp in houder te plaatsen , dus alles in de vuilbak
Productinformatie
Productinformatie

Slimme schakelaar - voor 12 Volt tuinverlichting - met telefoon app

Voor het bedienen van je 12 Volt lichtsysteem gebruik je de Garden Lights Switch Plus in combinatie met de app. Met één druk op de knop verlicht jij je hele of een deel van je tuin. Deze slimme schakelaar is ook toe te passen bij je bestaande Garden Lights verlichting. Omdat je de instellingen van afstand kunt beheren en wijzigen, zorg je ervoor dat lampen nooit onnodig blijven branden. De Garden Lights Switch Plus werkt op bluetooth en is in een handomdraai aangesloten. Op de schakelaar kunnen lampen met een wattage van maximaal 150 Watt aangesloten worden, de schakelaar zelf heeft een verbruik van 1 Watt.

Installeer de App op je smartphone en koppel de LED lampen na de slimme schakelaar zijn geplaatst. De app is zowel te downloaden op IOS als Android apparaten. Via de app is het mogelijk om de lampen in de tuin in zones te verdelen en deze te koppelen aan tijdschema's. Zo kunt je de verschillende lampen aan- en uitschakelen wanneer jij wilt! Nadat alles is geïnstalleerd kan de slimme schakelaar gevonden door middel van Bluetooth. Bij deze schakelaar wordt het niet aanbevolen om deze te gebruiken in combinatie met een timer, sensor of afstandsbediening.

De Switch is voorzien van een lichtsensor. In de Garden Lights app kunt u de Switch zo instellen dat deze automatisch aan of uit schakelt bij donker of licht. Indien u gebruik wilt maken van deze functie moet u bij het plaatsen van de Switch rekening houden met de positie van de sensor. De sensor mag niet afgeschermd zijn van omgevingslicht.

De slimme schakelaar beschikt over een IP-waarde van IP44 en kan daarmee ook buiten geïnstalleerd worden. De schakelaar kan aan een schutting of aan een wand geïnstalleerd worden. De smart switch is geschikt om te gebruiken in combinatie met onze Garden-Lights producten maar is ook geschikt voor andere 12 Volt toepassingen. Geniet optimaal van uw Garden Lights tuinlampen met deze slimme schakelaar!

Het koppelen van de slimme schakelaar

Het koppelen van de slimme schakelaar is erg eenvoudig, volg hiervoor onderstaande stappen:

  1. Controleer of de switch voorzien is van spanning. Het groene controlelampje op de switch moet branden.
  2. Houdt de reset knop ingedrukt gedurende minimaal 6 seconden.
  3. Wacht enkele seconden na het loslaten van de knop.
  4. Het groene controlelampje knippert tweemaal, vervolgens blijft het lampje permanent branden.
  5. Koppel de Switch met uw netwerk. Ga hiervoor in de app naar het menu ‘Extra’ -> ‘Product toevoegen’. Of kies ‘Nieuw netwerk’ in het beginscherm van de app.

12 Volt is veiliger dan 230V tuinverlichting

Allereerst wordt deze sensor op 12V (Volt) spanning aangesloten in plaats van de standaard 230V netspanning. Doordat 12 volt een lage voltage is het zeer veilig voor wanneer u kinderen heeft. Maar ook wanneer u per ongelijk de kabel vernielt zal de groep op stop in uw meterkast niet uitgaan. Gezien de kleine hoeveel stroom die komt kijken bij de sensor op 12 volt, loop je geen kans op ernstige shocken.

Eenvoudige montage van 12 volt tuinverlichting

Een ander voordeel van deze sensor is dat het zeer eenvoudig en veilig aan te sluiten is, zonder hulp van een tuinman of elektricien. De sensor kan eenvoudig in de 12 Volt tuinverlichting geïnstalleerd worden. Bij een 12 Volt tuinsysteem is het mogelijk om op een later moment aanpassingen of uitbreidingen te doen, zonder heel de tuin overhoop te halen.

12 Volt tuinverlichting bestellen bij LedLoket

Bij LedLoket vindt u een ruim assortiment 12 Volt tuinverlichting. Heeft u vragen over producten of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Voor meer informatie over de verlichting en hoe u deze installeert vindt u in onze blog over 12 Volt tuinverlichting.

Specificaties
Specificaties

Lichtkleur

Gewicht: 0.122 kg
Afmeting 24.0 x 7.0 x 4.0
Aansluiting Laag voltage
Aantal aders 2
Aantal in omdoos 1
Aantal lichtpunten Geen
Bediening Via app op de telefoon
Branduren Geen
CRI Geen
Dimbaar Niet dimbaar
Energie label A
Fitting Geen
Garantie 3 jaar
Geschikt voor Binnen en buiten gebruik
Inclusief lichtbron Nee
Waterdichtheid Waterdicht
IP waarde IP44 - Spatwaterdicht
Keurmerken CE, RoHs, TüV
Kleur behuizing Zwart
Lichtkleur Geen
Lichtkleuren Geen
Lumen Geen
Kabellengte 100 cm
Materiaal behuizing Kunststof
Merk Garden Lights
Power Factor Geen
Stralingshoek Geen
Vermogen 1 Watt
Verstelbaar Niet verstelbaar
Voltage 12 Volt
Detectieafstand Geen
Aantal in verpakking 1
Montage Opbouw
Maximaal Wattage 150 Watt
Heleen Vrohoff
23-09-2023 Goede service,afspraken goed nagekomen Top😜👍
john meesschaert
23-09-2023 Onmogelijk om lamp in houder te plaatsen , dus alles in de vuilbak