Menu

Wi-Fi Smart LED-Lamp | Full-colour en Warm wit | E14

Artikelnummer: LLN-WIFILC11WTE14
HS
25-03-2023 Snelle levering
Ed van Rooijen
25-03-2023 Service is perfect nadat tot 2 x toe een TL LED buis defect geleverd was.
Productinformatie
Productinformatie

Smart LED-Lamp - Besturing via Wi-Fi - E14 fitting

Beheer uw verlichting door middel van deze slimme lamp die direct aangesloten kan worden op uw draadloze/Wi-Fi-router. Zo kunt u de verlichting op afstand bedienen als onderdeel van uw woningautomatiseringssysteem. De lamp is zeer snel en gemakkelijk aan te sluiten. Het enigste was u nodig heeft, is uw Wi-Fi-router, de intuïtieve app en deze Nedis® draadloze slimme LED-lampen. Regel eenvoudig en snel de helderheid en de kleur van de E14 Led lampen. Verder heeft u ook de optie om de lampen te bedienen met uw stem, dit kunt u den via de Amazon Alexa of Google Home.

Een andere optie is het maken van tijdschema’s en om de Led Lampen te koppelen aan andere slimme producten. Wilt u de lampen alleen in de avond inschakelen? Dit kunt u eenvoudig waarmaken door middel van tijdschema's. Maak tijdschema’s wanneer de lamp wordt ingeschakeld of creëer in een handomdraai een nieuw scenario door deze lamp te koppelen aan andere producten van het Nedis® SmartLife-assortiment. Met de Wi-Fi smartlampen maakt u uw woning wordt niet alleen slimmer, maar ook milieuvriendelijker. Deze energiezuinige lampen hebben een maximaal stroomverbruik van 5 W, daarnaast hebben ze een hoge lichtopbrengst van ongeveer 470 lumen, wat vergelijkbaar is met lampen van 40 W. Het formaat en uiterlijk zijn gelijk aan die van traditionele E14 lampen, zo kunt u uw bestaande E14 fittingen gebruiken. U hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u nieuwe fittingen nodig hebt. Deze smart Led-lampen zijn één op één te vervangen met uw huidige E14 lampen.

Product eigenschappen

  • Dimbaar: Ja; fase afsnijding of via de app
  • Lumen: 350 lumen
  • Lichtkleur: 2700K; warm wit licht + RGB
  • Levensduur: 25.000 uur; lange levensduur
  • IP-waarde: IP20 - niet beschermd, alleen voor binnen gebruik

Dimbaar

Deze LED kaarslamp is dimbaar als u er een dimmer bij aanschaft. Vervolgens kunt u uw LED Filament lamp dimmen. Ook is de lamp te dimmen via de app.

Lumen

Deze LED Filament lamp beschikt over een helderheid van 350 lumen.

Lichtkleur

De lichtkleur van deze filament lamp is 2700K. Dit betekent dat uw filament lamp warm wit licht uitstraalt. Daarnaast beschikt deze lamp ook over de lichtkleur RGB. Dit staat voor de primaire kleuren: rood, groen en blauw, waardoor u alle mogelijke kleuren kan kiezen.

Levensduur

De LED filament lamp heeft een levensduur van 25.000 uur. Dit betekent dat u lang kunt genieten van uw product. Verder geeft Ledloket garantie van maar liefst 2 jaar.

IP-waarde

Deze LED lamp beschikt over een IP-waarde van IP20. Dit houdt in dat de lamp niet beschermd is tegen stof en water. Deze lamp is dan ook alleen geschikt voor binnen gebruik, bijvoorbeeld in uw woon- of slaapkamer.

https://www.youtube.com/watch?v=7ZtFO3NMYMM&feature=youtu.be

Specificaties
Specificaties

Lichtkleur

2700K
Gewicht: 0.068 kg
Afmeting 65.0 x 65.0 x 130.0
Vermogen 45 Watt
Voltage 220-240V
Lichtkleur 2700K - Warm wit (827), RGB
Lumen 350 Lumen
Branduren 25.000 uur
Fitting E14 (Kleine Fitting)
Bediening Via app op de telefoon
Materiaal behuizing Glas
Stralingshoek 220°
Energie label A+
Aantal in omdoos 1
HS
25-03-2023 Snelle levering
Ed van Rooijen
25-03-2023 Service is perfect nadat tot 2 x toe een TL LED buis defect geleverd was.