Menu

LED 1-fase Rails | Zwart | 3 meter | Inclusief 5 railspots 10 Watt

(2 reviews)
Artikelnummer: bundel-83701
Hennie Grootelaar
13-07-2024 Ik was tevreden met de snelle bezorging
Iris
13-07-2024 Goede levering, mooi product
Productinformatie
Productinformatie

Modern 1-fase railsysteem | zwart | inclusief 5 railspots 10 Watt | 2700K Warm wit

Dit 1-fase rail is een simpele en moderne oplossing voor wanneer u meerdere lichtpunten nodig heeft. Een 1-fase rail kunt u gemakkelijk aan het plafond monteren en vervolgens aansluiten op netstroom. Dit product is een volledige bundel, u ontvangt:

  • 3x 1-fase rail van 1 meter
  • 5x railspots 10 Watt met de lichtkleur 2700K (warm wit)
  • 2x I-vorm connector
  • 1x L-vorm connector

Bij deze bundel kunt u de rail recht of met een hoek installeren. U heeft de volgende keuzes:

  • Het rail in 1 rechte lijn van 3 meter installeren door middel van de 2 meegeleverde interne connectoren.
  • Het rail met een hoek installeren door middel van L-vorm connector. U kunt hiermee een rail creëren van 2 meter bij 1 meter.

Een 1-fase rail is snel en gemakkelijk te plaatsen. U kunt het rail gemakkelijk installeren door de bijgeleverde voedingsconnector, vervolgens kunt u de spots op de rail monteren. Let op: u kunt de spots maar op één manier op de rails monteren. Wanneer u redelijk veel kracht moet zetten om een railspot te plaatsen, dan is dit niet goed. U kunt de rails natuurlijk verder uitbreiden, zo kunt u een extra spot op het rail plaatsen of de rails doorkoppelen. De 1-fase rail heeft een totale lengte van 3 meter en is 3,3 centimeter breed. De railspots hebben elk een hoogte van 16 centimeter en een diameter van 5 centimeter.

Deze LED 1-fase railspots hebben een vermogen van 10 watt en een lichtopbrengst van 780 lumen. De behuizing van de railverlichting bestaat volledig uit aluminium, daardoor heeft de railspot een hoogwaardige uitstraling. De lichtkleur van de railspot is 2700K, deze lichtkleur is uiterst geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer of in een restaurant. Verder is de railspot ook dimbaar in combinatie met een 220V dimmer. Deze 1-fase railspot is 360 graden draaibaar en ook kantelbaar. Dat betekent dat deze spot elk gewenst object kan belichten.

De behuizing van de railspots is gemaakt van aluminium en deze is gespoten in een matte zwarte kleur. De 1-fase rails hebben een IP-waarde van IP20 en zijn dus enkel geschikt voor binnen gebruik. Deze rails zijn uitermate geschikt voor uw keuken, woonkamer of hal!

Product eigenschappen 1-fase railsysteem

  • Zeer flexibel systeem: u kunt de spots op elke gewenste plek hangen.
  • Dimbaar: ja, bij het gebruik van dimbare spotjes en een externe dimmer.
  • IP-waarde: dit systeem heeft een IP-waarde van IP20. Dit houdt in dat het alleen voor binnen gebruik is.
  • Koppelbaar: wilt u de rails nog langer maken of meer spots willen toevoegen, dat kan!

Zeer flexibel systeem

U kunt de spots op elke gewenste plek op de rail plaatsen. Wanneer u gaat verbouwen kunt u makkelijk de spots verplaatsen en het lichtplan aanpassen. Tevens kunt u ook de meeste railspots draaien en kantelen. Zo kunt u alles goed belichten. Verder kunt u er altijd extra railspots aan toevoegen of andere lampen er aan hangen.

Dimbaar

Wilt u de lichtsterkte veranderen, oftewel dimmen? dat kan! Deze zwarte railspot is dimbaar in combinatie met een LED dimmer. Alle benodigdheden voor het dimmen van deze mooie zwarte railspot kunt u vinden op onze website.

IP-waarde

Deze LED spanningsrail beschikt over een IP-waarde van IP20. Dit houdt in dat de rail niet beschermd is tegen stof en water. Deze spanningsrail is dan ook alleen geschikt voor binnen gebruik, bijvoorbeeld in uw woon- of slaapkamer. En is dus niet geschikt als badkamer opbouw armatuur.

Koppelbaar

Wilt u deze complet set nog verder uitbreiden? Dat kan! U kunt onze 1-fase railverlichting koppelen. Dan moet u alleen extra connectoren, rails en eventueel extra railspots erbij bestellen.

Montage 1-fasesysteem

De 1-fase rails kunnen eenvoudig bevestigd worden. Aan de achterkant van de rails bevinden zich schroefgaten. Door middel van de schroeven en pluggen die standaard worden meegeleverd kunt u de rails tegen het plafond of een eventuele muur bevestigen. Als U verder nog vragen heeft over 1-fasesysteem. Dan raden wij u aan om 'Hoe stel ik een LED 1-fase spanningsrail samen' door te lezen.

Specificaties
Specificaties

Lichtkleur

2700K
Gewicht: 2.5 kg
Afmeting 1000
Aansluiting Netstroom
Aantal aders 2
Vermogen 10 Watt
Vervangingswattage 40 Watt
Voltage 220-240V
Bediening Wanddimmer, Wandschakelaar
Dimbaar Optioneel
Dimtechniek Dimbaar (optioneel)
Materiaal behuizing Aluminium, Plastic
Kleur behuizing Zwart
Garantie 2 jaar
Waterdichtheid Niet waterdicht
IP waarde IP20 - Niet beschermd
Energie label A
Aantal in verpakking 1
Aantal in omdoos 1
Keurmerken CE
Montage Opbouw, Opbouwmontage
Inclusief lichtbron Ja, ingebouwd
Stijl Industrieel, Modern
Verstelbaar Draaibaar en Kantelbaar
Toepassingen Indoor
Minimaal Wattage Geen
Maximaal Wattage Geen
Vorm Rechthoek
Lumen 750 Lumen
Lichtkleur 2700K - Warm wit (827)
Hennie Grootelaar
13-07-2024 Ik was tevreden met de snelle bezorging
Iris
13-07-2024 Goede levering, mooi product